Wie ben ik en hoe is alles gestart?

Mijn naam is Sandy, geboren te Zevenbergen in 1975. 

Al mijn hele leven ben ik omringd geweest door honden: Hollandse Herder, Afghaanse windhond, Bouvier, Jack Russel, Dwergschnauzer, Beagle en toen uiteindelijk de Lagotto Romagnolo. Het ras wat mijn hart echt gestolen heeft.

Nog nooit gehoord van een hondenshow heb ik voor het eerst meegedaan aan een clubmatch Met Aleska vom Wapelstern in 2013 te Waalwijk, wat spannend was dat! Mijn kleine Barney vom Wapelstern was er ook al maar net een aantal maanden oud.

Hierdoor is alles in een stroomversnelling gegaan. Ik ging me concentreren op Barney vom Wapelstern alias Gino.

We gingen shows lopen, ik ging me verdiepen in het trimmen van de honden. 

Ging op showtraining bij Kristy van Leest, kreeg uitstekende adviezen over het trimmen van Katrien van Gemert en zo werd hij uiteindelijk Nederlands, Belgisch, Duits en Internationaal Kampioen. Qua gezondheid alles laten testen en hij heeft het genoegen gehad 2 nesten te hebben mogen voortbrengen.

Nu is hij niet meer als dekreu beschikbaar en richt ik mij op de toekomst! 


Hoe ben ik aan de kennelnaam gekomen? Barney vom Wapelstern "Gino" en Aleska vom Wapelstern "Bella" zijn mijn 2 Lagotti geweest waar alles mee is begonnen. Een mix uit deze namen is dus barn-ella dus Barnella's is het geworden.